Výroční zpráva 2018

Součastný stav v clubu je podle mě na velmi slušné úrovni, má 13 členů, club si zachovává své krédo a to je recese a jak na závodech tak na akcích které pořádáme sami pro sebe. Příprava a průběh všech našich závodů je na velmi dobré  úrovni. Připravili jsme nebo jsme chtěli připravit dva závody pro děti, ty připravil a sponzoroval Roman Stejskal na velmi dodré úrovni jak v cenách tak i pohoštění. Club mu slíbil pomoc tu jsme poskytli svojí účastí jako pomocný personál a rozhodčí ale zapomněli jsme na finance co jsme mu slíbili. Proto doufám že dnes schválíme dodatečné vyrovnání….1500,.Kč Již několik let jsme finančně soběstačný a to jak z příspěvku tak z plesu a akcí co jsme pořádali, Traktoriádu, motokros, dožínky a sportovní den v Jenišově. Peníze využíváme jak k obohacení našich akcí, jako jsou závody nebo financujeme již tradičně zájezd do Norska, Smola dostala na jednoho 3500,- Kč Soroya dostal 2000,-Kč Smola byla přesunuta na rok 2019 a Soroya dostane na rok 2019 doplatek 3000,-Kč na jednoho člena. Dále jsme poskytli finanční pomoc Vlastovi na opravu stanu. Potom jsme zapoměli na dar k 50ti nám našeho Okurky je nutné mu ho dát.Myslím že není parta která se může pochlubit svojí vytrvalostí od roku 1993. Myslím že by to chtělo aby členové clubu  projevili svůj postoj ke clubu. V clubu jsou členové aktivní ale i pasivní, proto by se měli vmísit mezi ty aktivní. Všichni co mají něco společného z clubem jsou zaneseni v clubové kronice a to i na  webových stránkách našeho clubu. Myslím že není moc clubů které si to mohou dovolit.Lehce naznačím plán na rok 2019Hlavní úkoly jsou daný proto že prioritou clubu jsou naše clubuvé závody, Plavačka – Federer – Hlavní závod – Okoun cup a Predátor cup, závody kterých se účastní naši členové jako Kynšperk – Chranišov – Mezirolí a jiné. Dalším úkolem je zdárně připravit clubový zájezd do Norska v měsíci duben  2019 ostrov Smola – květen SoroyaPo dohodě jsme zrušily pořádání plesu, nahradili jsme to akcemi ve Skalné a Jenišově……určitě se účastníme akcí jako Traktoriáda, Motokros, dožínky, Jenišov, a snad i jiných.Za prezídium Vojtěch MajorošPrezident clubu